Schaakclub scgroningen.nl

Geen categorie 0 Reacties

Schaakclub scgroningen.nl is ontstaan in 1960 door het samengaan van twee schaakverenigingen; schaakvereniging Noord Oosten Schaakt en Lasker. In 2007 behaalde ze de titel landskampioen. En had dus destijds al met recht op het platform debeste.com vermeld mogen worden. Nog altijd, ook na de laatste fusie met Schaakvereniging Unitas in 2013 verdient scgroningen.nl een plekje op deze site, mochten liefhebbers van de schaaksport op zoek zijn naar de beste vereniging om zich bij aan te sluiten in het Noorden.

Sinds die fusie in 2013 heet de vereniging Groninger Combinatie. Het schaken is vooral onder studenten populair. Deze groep heeft meestal nog geen ‘beste babyfoon’ nodig maar voor de enkeling die het ouderschap met een studie combineert en in zijn of haar spaarzame vrije tijd toch wil gaan schaken, kan de beste babyfoon gevonden worden op debeste.com.

De sponsoren van scgroningen.nl

Achter scgroningen.nl staan twee grote sponsoren: eredivisieclub FC Groningen en de Gemeente Groningen. Deze organisaties dragen de schaakvereniging een warm hart toe.

De Gemeente Groningen draagt graag bij aan sportbeleving voor jong en oud en in dit geval voor de student en de schaaksport in het bijzonder. Zij doet dit door zowel de vereniging als het jaarlijkse Chessfestival financieel te ondersteunen. Deze studentenstad loopt over van het (schaak)talent en de gemeente heeft hier dan ook al jarenlang oog voor. En naast een sportieve, studentikoze uitstraling streeft de gemeente naar een groen en inventief imago dus investeert ze fors in verduurzaming.

Voetbalclub FC Groningen sponsort scgroningen.nl sinds jaar en dag. Denksport is ook sport is hierbij het motto. Een andere overeenkomst is dat de club ook niet zou misstaan op debeste.com, ondanks de afgelopen resultaten, want voor haar trouwe fans staat ze op nummer 1. In tegenstelling tot de schakers, kunnen voetbalsupporters en spelers vast wel een beste babyfoon gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *