Online schaken

Geen categorie 0 Reacties

Schaken is voor veel mensen een ontspannende bezigheid, waarbij ook het sociale aspect een belangrijke rol speelt. Gezellig op de schaakclub recreatief schaken onder het genot van een hapje en een drankje geeft een heel andere dimensie dan thuis alleen een potje schaken. Sinds de opkomst van het internet hoef je echter niet meer een tegenstander in het echte leven op te zoeken. Je kunt namelijk ook via het internet online schaken tegen mensen, waar dan ook ter wereld.

Online schaken op Chess.com

Een populaire website voor online schaken is de website van Chess.com. Deze website is hét portaal voor schaakliefhebbers. Naast het laatste nieuws in de schaakwereld kun je tegen andere mensen online schaken. Je hoeft niet bang te zijn om elke keer tegen dezelfde tegenstanders te spelen. Chess.com heeft namelijk bijna 18 miljoen leden! Op elk moment van de dag zijn er tienduizenden mensen online en dagelijks worden er minimaal 2 miljoen potjes gespeeld. Er zijn online ranglijsten, toernooien, tutorials en vele andere mogelijkheden op deze website.

Online schaken via pc, laptop, tablet en smartphone

Heb jij geen zin om andere mensen op te zoeken om te schaken? Wil jij aan je skills werken zonder dat je het huis uit hoeft? Kijk dan eens op de website van Chess.com. Online schaken op de computer was nog nooit zo leuk. Heb je geen zin om achter de computer te zitten? De website werkt ook prima via de tablet en de smartphone. Zo kun je wereldwijd online schaken tegen miljoenen andere mensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *